Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2022 10:18 - Нещо странно се случва в Антарктида: огнище на COVID в напълно заредена база скоро след предполагаемата среща на NWO на Антарктика – един от присъстващите туити
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1115 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нещо странно се случва в Антарктида: огнище на COVID в напълно заредена база скоро след предполагаемата среща на NWO на Антарктика – един от присъстващите туитира: „Това ще промени всичко. всичко"

https://www.youtube.com/watch?v=scKriVLgucs
https://www.youtube.com/watch?v=mr-WHxaZM78&t=4s

image

История от All News Pipeline  

  Докато глобалистите продължават да изричат ​​своята мантра към култа към ваксините, „ваксинирайте се, носете маски, социална дистанция“ , нова история от Антарктида е идеалният пример, доказващ, че бърборят глупости. 

  С огнището на COVID, което продължава в „ дъното на Земята “, Антарктида, място, където ваксовете са задължителни и на практика са изолирани от останалия свят, как „мандатите за ваксина“ ще бъдат прокарвани от Джо Байдън и глобалистите правят нещо добро? Те няма да го направят, всичко това е още едно доказателство, че целият този епизод в историята на САЩ и световната история е бил „ замислен “, за да им помогне да въведат тирания! 

  Тази история на ANP ще комбинира няколко различни истории/потоци за нещо много странно, случващо се в Антарктида. Първо, чрез Стив Макдоналд от консерваторите на Blue State . 

Чакам броят на децата с COVID да скочи до небето, тъй като броят на Jabbed се увеличава, което ги прави по-податливи на вируса, към който отново бяха естествено имунизирани. Дотогава имаме тази история . 

Белгийска научноизследователска станция в Антарктида беше засегната от огнище на Covid-19, въпреки че работниците са напълно ваксинирани и са базирани в един от най-отдалечените региони в света. 

От 14 декември 11 работници в полярната станция Принцеса Елизабет са хванали вируса. 

Всички вече са се възстановили. 

„Ситуацията не е драматична“, каза Джоузеф Чийк, ръководител на проекти на Международната полярна фондация, пред Би Би Си. „Въпреки че беше неудобство да се налага да се поставят под карантина някои членове на персонала, хванали вируса, това не е повлияло значително на работата ни в станцията като цяло“, каза г-н Чийк. 

IPF заяви, че първият положителен тест е регистриран на 15 декември сред екип, който пристигна няколко дни по-рано от Кейптаун в Южна Африка. Общо 11 души са дали положителна проба, според IPF. Трима напуснаха станцията през декември, докато осем останаха там - в момента в станцията има 30 служители. 

Всички жители в базата трябва да бъдат ваксинирани преди пристигането си и да преминат няколко PCR теста. 

Станцията Princess Elisabeth се управлява от Международната полярна фондация и влезе в експлоатация през 2009 г. 

Това не е първият път, когато изследователски станции в Антарктида са засегнати от огнище на коронавирус. Миналата година редица чилийски военен персонал, базиран в изследователската станция Бернардо О"Хигинс, бяха заразени, след като моряците на кораб за доставки дадоха положителна проба за вируса.

Тези досадни иРНК вируси. Те не просто имат пълен списък с потенциални неблагоприятни странични ефекти (включително смърт). Тези все още неодобрени експериментални инжекции изравняват кривата . 

(ANP FUNDRAISER:  Поради подновената цензура от страна на „големите технологии“ върху статиите на ANP, сега провеждаме кампания за набиране на средства. Също така искаме да благодарим на всички, които са дарявали на ANP през годините. С дарения и приходи от реклами всичко, което поддържа ANP онлайн, ако имате възможност, моля, помислете за дарение на ANP, за да ни помогнете да поддържаме тази борба за бъдещето на Америка в този абсолютно критичен момент от историята на САЩ. По време на систематична, „голяма технологична“ цензура и широко разпространена институционална корупция, медиите, търсещи истината, и алтернативните възгледи са от решаващо значение и ВСЯКО малко помага повече, отколкото бихте могли да знаете!)

 

image

 

След това, тази много интересна тема за снимките и туитовете , виждани по-горе и по-долу, в която научаваме, че много глобалисти, включително поддръжникът на „ Великото рестартиране “ Клаус Шваб, уж наскоро намекнаха за много важна среща, която се случва в Антарктика, от която един от присъстващите туитира : "Антарктида? Това ще промени всичко. Всичко." 

ВЪПРОС: На 13 юли президентът на Европейската централна банка Кристин Легард туитира ли? "Важна среща в Антарктида през декември." 

ВЪПРОС: На 30 ноември, Световният икономически форум беше шефът и тласкачът на " Великото нулиране " Клаус Шваб туит? "Следваща спирка Антарктида." 

ФАКТ: В Антарктида има „остров Ротшилд“ .

ФАКТ: В Антарктида има "Остров Делта" .

ФАКТ: В Антарктида има „остров Омикрон“ .

ФАКТ: Близо до Антарктида има „Остров на коронацията“ .

Просто много странно съвпадение, че онези, които настояват за „ голямо нулиране “ и „ нов световен ред “, бяха силно ентусиазирани от „ среща в Антарктида “ точно преди избухването на COVID да се случи в една от техните бази? И трябва да попитаме, какво ще кажете за островите Делта, Омикрон и Ротшилд?

 

image

 

И винаги, когато чуем за Антарктида, не можем да забравим за „ Операция Highjump “, изключително секретната експедиция на ВМС на САЩ до Антарктида през 1946 и 1947 г., експедиция, за която отдавна се говори, че има връзки с НЛО и „ нацистки 3-ти райх “ . Просто още една част от историята, за която глобалният елит няма намерение да позволи на американския народ да знае истината, както чуваме и в двата последните два видеоклипа в края на тази история, 

И ние виждаме в тази нова история в The Express , че основните медии най-накрая настигат някои в независимите медии с тази история, озаглавена „Откриването на „топли пещери“ в Антарктида предложи зашеметяващи доказателства за живот под леда“ . 

Съобщавайки, че тези нови открития в свят, толкова далеч от обществото, че повечето хора днес ще го видят само по телевизията, във филмите и в интернет, би било много сигурно да се каже, че много повече се случва зад него сцените в Антарктика, които хората по света никога няма да разберат, особено като се има предвид интереса на глобалистите към този регион. От тази история на Express преди нашето заключение: 

Планината Еребус е вторият по височина активен вулкан в Антарктида след планината Сидли и най-южният активен вулкан на Земята. С надморска височина от 3684 метра, той се намира на остров Рос, остров, образуван от четири вулкана в морето на Рос. Той е бил активен от около 1,3 милиона години и може да помогне за предоставянето на доказателства за таен свят на животни и растения под ледения континент.

Около връх Еребус е сложна система от пещери, издълбани в леда от пара. 

Тези пещери бяха проучени по време на обширно проучване, ръководено от Австралийския национален университет, в което изследователите откриха как парата, произведена от вулкана, пътува през открити пространства, топяйки проходи през мрежата от пещери в процеса. 

Екипът каза, че пещерите са леки и могат да достигнат температури от 25 ℃, което ги прави потенциални места за размножаване на живот.

Както предупреждава Стив Куейл в книгата си „Империя под леда: Как нацистите спечелиха Втората световна война“ ,  „Истината за историята е скрита...повечето от това, което научихте за Втората световна война и поражението на нацистка Германия е погрешно " 

С огнището на COVID на „дъното на Земята “, което ни дава повече доказателство, че vax е провал, а епидемията идва в момент скоро след като глобалистите имаха нещо като „ pow wow “ в Антарктида, от който един участник туитирали „ ще промени всичко “, можем само да спекулираме какво наистина се случва в Антарктика, с шанса те действително да излязат и да ни кажат малък като снежна топка шансът да попаднем в ада. Всеки от видеоклиповете по-долу разглежда настоящите и събитията в Антарктика от минали дни.  

Раздел с история в горната част на страницата, първоначално от Стив Макдоналд . Стив е дългогодишен жител на Ню Хемпшир, блогър, адвокат на данъкоплатците и член на борда на директорите на The 603 Alliance. Той е главен редактор и съсобственик на GraniteGrok.com ; бивш член на борда на Републиканската партия за свобода в Ню Хемпшир; и минал сътрудник в Центъра за обществена политика Франклин.













Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39936001
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930