Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2006 13:37 - Бизнеса и българина
Автор: razrabotkite Категория: Технологии   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.11.2006 13:39


Различни изследвания сочат ,че през последните години , българина успешно се справя с организиране на своят бизнес. Дори според списание Мениджър /2/ 02.2006 , 500 000 българи се определят като мениджъри , 71 % от българите карат личен автомобил , една трета имат собствен компютър.
Да ако изхождаме от тези данни , можем да кажем , че нашата икономика се развива " успешно" , но :
- ако сравним тези данни с подобни в другите Европейски страни
- ако разгледаме и данните относно прага на бедността
- ако приемем , че това да имаш компютър се счита за някакъв луск
- и ако трябва да набележим изискванията в областа на икономиката или данъците , които нашата страна трябва да приема , за да може да влезе в Европейското семейство , то тогава ,това проучване би изглеждало по много по - различен начин.
Примерно - Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова , реши , че догодина , ще се решава дали клас прослужено време ще се заплаща към заплатата или не .
В тази връзка интересен е фактът , че и данъчната ни политика не е стабилизирана , като се има в предвид , че няма ясна граница поставена относно един от основните катализатори в икономиката ни -Минималната работна заплата.
И сега изправяйки се пред тези и много други трудности които трябва да се справи и правителството и ние лично , утре на един от най- важните ни национални празници , ще бъде и митинга или изявата на АТАКА . Принципно няма нищо против такива изяви , все пак сме свободна и демократична държава , но трябва да има забрана за всякакви митинги или такива прояви точно на националният ни празник , на която и да е партия, такива законови наредби има и в някои други Европейски страни



Всички авторски права на дадената статия са запазени и собственост на Екипът на  Razrabotkite / - / съгласно Закона за Авторското Право и сродните му права - чл.1 , чл.2, чл.3 /
Копирането или включването на тази или друга статия във друг сайт , вестник , или медия без знанието на Екипът на  Razrabotkite  е забранено , съгласно закона за Авторското право и Сродните му права.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: razrabotkite
Категория: Бизнес
Прочетен: 1007599
Постинги: 295
Коментари: 40
Гласове: 120